Kati Vastamäki

Hauska tutustua!

Kati Vastamäki

Olen Kati Vastamäki, hyvän viestintätaidon ja -tahdon puolestapuhuja. 

Koulutukseltani olen toimittaja, yhteiskuntatieteiden maisteri. Osaamistani olen vuosien varrella täydentänyt ja ylläpitänyt avoimessa yliopistossa ja monenlaisilla muilla kursseilla. Olen opiskellut mm. aikuiskasvatustiedettä ja markkinointiviestintää.

Päivätöissäni paneuduin viestintään monelta kannalta: tiedottajana kulttuurin ja tieteen parissa, toimittajana sanomalehdessä ja vastaavana opettajana kansanopiston viestintälinjalla. 

Yhden naisen yritykseni perustin pitkän haaveilun ja harkinnan jälkeen vuonna 2007. Siitä saakka olen saanut keskittyä juuri niihin asioihin, joita rakastan, siis kirjoittamiseen ja kouluttamiseen. 

Kirjoittajana intohimoni on tutustua uusiin ihmisiin ja syventyä käsillä olevaan aiheeseen, löytää siitä olennainen ja merkityksellinen ja kirjoittaa siitä kiinnostavasti kulloisellekin lukijalle

Viestintäkouluttajana tehtäväni on innostaa ihmisiä kirjoittamaan ja puhumaan rohkeammin, taitavammin ja tehokkaammin. Tuon näkökulmia ja osaamista, jotka vahvistavat jokapäiväistä tekemistä ja parantavat vuorovaikutusta työpaikalla ja sieltä ulospäin.

Koulutusotteeni on rennon asiallinen, painotan käytännönläheisyyttä ja – totta kai – olen avoin vuorovaikutukselle. 

Lue saamiani asiakaspalautteita »

Miten voisin auttaa teitä? Ota yhteyttä, niin jutellaan.

kati@kativastamaki.fi
0400 164 132

P.S. Viestintä on tärkeä osa vapaa-aikaanikin. Koska työkirjoittamiseni on asiakeskeistä, irrottelen välillä luovan kirjoittamisen kursseilla. Opettelen myös puhumaan ranskaa ja kommunikoimaan erään vastustamattoman valkoisenpaimenkoiran kanssa. Lisäksi juttelen kasveille.

Katilla on vahva verkkokirjoittamisen osaaminen. Hänen ilmaisunsa on monipuolista ja työnsä jälki huolellista.
Katja Ayres
Viestintäjohtaja, Tampereen yliopisto
Kati on ammattitaitoinen, aikatauluista kiinni pitävä toimittaja, joka perehtyy aiheeseen ja tuottaa sujuvaa tekstiä lukijat huomioiden.
Annakaisa Tavast
Viestintäjohtaja, Suomen Kulttuurirahasto