Kielen- ja tekstinhuolto

Täältä saat tekstillesi kaiken pintaremontista perusparannukseen!

Tekstin pintaremontti

Tekstin pintaremontti sopii sinulle, joka olet kokenut kirjoittaja ja oman alasi asiantuntija, mutta et erityisesti innostu pilkkusäännöistä.

Keskity sinä sisältöön ja anna minun miettiä tekstisi oikeakielisyys.

Tarkistan tekstistäsi kirjoitus- ja kielivirheet, välimerkit, alkukirjaimet, yhdyssanat ja sanaliitot, lyhenteet, viittaussuhteet ja taivutusmuodot.

Tarkistuksen jälkeen tekstisi on yleiskielen oikeinkirjoitussääntöjen mukaista.

Hintaesimerkki

10 000 merkin teksti alkaen 300 euroa + alv.

Jos haluat myös henkilökohtaisen palautteen ja vinkit, joiden avulla kehityt oman tekstisi kielenhuoltajana, saat sen lisähintaan 50 euroa + alv.

Tekstin perusparannus ja stailaus

Oikolukua laajempana tekstin perusparannus ja stailaus sopii sinulle, joka et ole varma, miten saisit lukijasi paremmin kiinnostumaan, lukemaan ja ymmärtämään sanomasi. Kyse voi olla tekstin rakenteesta, kielestä tai tyylistä. Tai niistä kaikista.

Voin keskittyä siihen, mikä tekstistäsi tekee lukijaystävällisen juuri sille kohderyhmälle, jolle kirjoitat, ja varmistaa, että tekstisi palvelee myös omaa tavoitettasi.

Tarkastelen kieltä, sanavalintoja ja termejä. Selkiytän lauserakenteet ja jäsentelen tekstin loogiseksi ja sujuvaksi. Hion tyylin käyttöyhteyteen, sinun tavoitteeseesi ja suuhusi sopivaksi.

Ja totta kai pakettiin kuuluu sama kielentarkistus kuin pintaremonttiin yllä.

Remontin jälkeen tekstisi on yleiskielen oikeinkirjoitussääntöjen mukaista. Lisäksi sen jokainen lause on selkeä, rakenne yhtenäinen ja tyyli tarkoituksenmukainen.

Hinta-arvion saat, kun lähetät tekstin tai sen osan nähtäväkseni ja yhdessä sovitaan, millaista käsittelyä se tarvitsee.

Jos haluat myös henkilökohtaisen palautteen ja vinkit, joiden avulla kehityt kirjoittajana, saat sen lisähintaan 100 euroa + alv.

 

Tarvitsetpa kevyttä tai perusteellisempaa kielenhuoltoa tekstillesi,     ota yhteyttä!

 

Teksti. Ja kuinka se tehdään.

Marikoo Kotisivuratkaisut

Kati Vastamäki

icon-puhelin 0400 164 132               icon-sposti kati@kativastamaki.fi